10 Не!Съвета: Как да се маскираме евтино за Хелоуин

Oct 31, 2014     zhelyo     14719
ЕЙ ТУКА - Щете или не щете, Хелоуин днес ще се разрази и може да е по-добре да се подиграете с този празник, проповядващ диабет сред децата в САЩ и фетишизъм сред всички останали. Не!Новините идват на помощ.


1. Сложете си едни очила и твърдете, че щом Кларк Кент може да сложи едни очила и да е Супермен, значи вие може да сложите едни очила и да сте хан Тервел.

2. Възползвайте се от деня и излезте по анцуг, твърдейки че премяната ви е на пернишки сватбар.
3. Стойте си така и твърдете, че сте братя Галеви след пластичните операции.

4. Появете се сред останалите маскирани, след като вече са се напили - нека тяхното пияно въображение си измисли на кого им приличате.

5. Ако сте с корпулентно телосложение минете тънко и бъдете човечето на Мишлен. Просто се съблечете гол.

6. Ако сте с корпулентно телосложение и сте дама, спестете най-много пари като спрете да ядете толкова торта. Маскирайте се с каквото може да облечете без необходимост от трима помощници.

7. При наличието на прилика с някой от родителите ви, вземете снимка от младините им и твърдете, че сте маскирани като тях през 70-те.
8. Облечете се безвкусно, безпринципно, комбинирайте дрехи, които грам не си отиват и обяснете, че сте се пременили като управленска коалиция.

9. Демонстрирайте мъдрост и вдъхновение, ходейки както сте си, но с обяснението, че вие сте Промяната.

10. Най-пестеливи ще сте, ако въобще не ходите на маскено парти. Ако ви питат защо не сте били, кажете, че сте и си изберете като какво сте били маскирани - Съвестта на български политик, Ума на участник от Биг Брадър или Бог.


zhelyo
 

Ще отбележите ли днешния маскарад?

Избери отговор!
Край