Седмичен не!хороскоп: 24.08 - 31.08

Aug 24, 2020     beasta     2956
Овен - Предлагате на жена си да не се разделяте, като за целта внасяте проект за нов брачен договор, според който разделите са забранени.

  Телец - Поръчвате си чай в близост до руското посолство с надеждата, че ако нещо ви пререже, ще може и вас да ви закарат със самолет до Германия.

  Близнаци - Не оставяте нищо на случайността и си слагате по 2-3 маски на лицето, хем да не се заразите, хем за да ви отбягват още повече натрапниците.
  Рак - В сезона на сватбите се чудите как пък не успяхте да забършете някоя шаферка, но не сещате, че може би е заради това, че винаги ходите с жена ви.

  Лъв - Ще си купите разсад за домати, но няма да съобразите, че покрай него ще ви се наложи да си купите и къща с двор.

  Дева - Снимате се сред поле от слънчогледи, но изглеждате неестествено, защото тиквите обикновено виреят на други места.

  Везни - Не сте сигурни дали, за да се почувствате по-добре, да си запишете час при козметик или по-скоро психиатър.

  Скорпион - Снимате се от плажа, заради което Агенцията за защита на китове, излезли извън водата, се самосезира.
  Стрелец - Молите президента Радев, ако може, да следва с дрона и жена ви, за да сте наясно къде и с кого ходи.

  Козирог - Всеки път ви се налага да влизате малко по-навътре в морето, защото когато сте на плиткото, заради космите ви, хората си мисля, че морето е изкарало много водорасли и се дърпат.

  Водолей - Отдавате се на здраво ядене и пиене, защото вече бяхте на море и имате цяла година преди да трябва да отслабнете за следващото.


Риби - Дразните се на новия дизайн на фейсбук, но се надявате, че ще стане като със завесите в спалнята ви - накрая ще свикнете и няма да ви прави впечатление.

Като какво усетихте август?

Избери отговор!
Край