Седмичен не!хороскоп: 12.04 - 18.04

Apr 12, 2021     beasta     3883
Овен - Опитвате се да се зарадвате на пролетта, но знаете, че скоро ще ви се активира алергията и ще трябва да се затворите вкъщи, точно като човек без приятели, какъвто всъщност сте.

Телец - Пишете на Бойко Борисов да ви даде няколко депутати и на вас, че има един тон домакинска работа за вършене, а половинката ви е лентяй.

Близнаци - Ваксинирате се с ваксина, купена от olx, като нямате големи очаквания към ефикасността й, но ще се радвате ако не ви утрепе.
Рак -  Толкова сте отчаяни, че пишете на Кралицата дали не бихте могли да сте й партньор, пък тя после да ви хариже част от Бъкингамския дворец, ако такова.

Лъв - Радвате се, че ако избутате и тази работна седмица, ще ви остават още точно 43294984 седмици до пенсиониране.

Дева - Доста сте далеч от парламента, но за да не останете и вие по-назад от модата, съобщавате, че ще подкрепите правителство на Слави Трифонов.

Везни - Внезапно се сещате, че на простора на терасата сте простряли дрехи преди два месеца, а през това време се съсипахте да търсите любимите си чорапи.

Скорпион - Най-накрая се решавате на голямата стъпка да предложите брак, жалко, че приятелката ви ще се изненада от това, че предложението е към съвсем друга жена.
Стрелец - Признавате, че работата от вкъщи ви е направила по-дебели, но пък от друга страна вече няма кой да ви види и да ви е срам от фигурата ви. 

Козирог - Подхвърляте на жена си, че пак сте се оказали прави, като не сте сменили гумите на колата със зимни, защото вече е топло и сега трябваше наобратно да го правите.

Водолей - Пускате си силно класическа музика, докато спите, за да станете по-интелигентни, но така само си навличате гнева на съседите, с което донякъде доказвате, че умните хора по-трудно се интегрират в обществото. 

Риби - От толкова време не сте яли месо, че не сте сигурни кое не трябваше да се яде алангле - пилешкото месо, крем брюлето или кьопоолуто.

Изкарахте ли китайския бацил?

Избери отговор!
Край