Седмичен не!хороскоп: 29.07 - 04.08

Jul 29, 2019     beasta     3822
Овен - Излизате на разходка, без да съобразите колко е горещо, след което трябва да си купувате с 2 размера по-малки дрехи.

  Телец - Извършвате грях, казвайки на глас, че среднощните дюнери са по-вкусни и от гозбите на майка ви.

  Близнаци - Не се страхувате от Африканската чума, защото тя ходи по прасетата, а вие отказвате да повярвате, че сте такова, въпреки думите на жена ви.
  Рак - Канят ви да отидете за риба през уикенда, но вие признавате, че по-скоро бихте отишли на конгрес на БСП, отколкото да си причините такава скука. 

  Лъв - Замисляте се какво ли би било, ако със знанията, които имате сега, се върнете обратно в студентските си години и стигате до извода, че пак бихте били абсолютно същите загубеняци.

  Дева - Опитвате цяла седмица да живеете с по нещо от миналото, като за тази сте избрали да загърбите тоалетната хартия за сметка на намачканите вестници.

  Везни - Посещавате гей бар само за да видите какво е, пък и сте чували, че от веднъж нищо не може да стане.

  Скорпион - Впускате се в лятна авантюра с непозната жена, която ви признава, че преди операцията се е казвала също като вас - Петър.
  Стрелец - Приготвяте десерти, които именувате като супер здравословни, за да може да не ги нападат съквартирантите ви и да останат само за вас.

  Козирог - Съвсем ще заприличате на ремонт в София - излишно скъпи, с много дефекти и не харесвани от никого.

  Водолей - Подхождате нестандартно и вместо вътрешността на пъпеша, изяждате само семките и корите, за да видите дали ще ви докара диария, или пък не.


Риби - Канят ви на градинско барбекю, но ви казват да дойдете 1-2 часа след началото, за да предпазят за известно време храната от вас.

Питайте се нещо сами.

Избери отговор!
Край