Седмичен не!хороскоп: 05.02 - 11.02

Feb 5, 2018     beasta     6273
И тази седмица всички ще наблегнат на фините прахови частици вместо фин млечен шоколад, но каквато ни е държавата, такива са ни и фините неща. Ето ви бъдеще поне, за да няма изненади:


Овен - Изтривате си профилите в социалните мрежи, с което няма да станете по-малко посредствени, но поне по-малко хора ще знаят за вас, което си е успех.

  Телец - Пробивате си път в живота с всички възможни средства, във вашият случай най-вече с остра задушлива миризма.
  Близнаци - Приятелите ви са убедени, че след години ще сте един от онези хора, които хвърлят пари на измамници през прозореца, затова отсега се опитват да ви ограбят, за да нямате какво да хвърляте.

  Рак - Явявате се на кастинг за политик, но не ви приемат, понеже сте от хората, държищи си парите с щипка, което е сигурен знак за неориентираност.

  Лъв - Маскирате се на малко лъвче, родено в зоопарка в Разград, с надеждата, че ще ви осигурят по-добър живот, пращайки ви да живеете в Холандия.

  Дева - Заради бюджетни проблеми, вместо да карате ски в Алпите,  тази година ще се спускате с найлон по някое от нанадолнищата в квартала.

  Везни - Тази седмица ще сте като стар крем-карамел, защото на външен вид ще сте благи и приятни, но отвътре ще сте истински киселяк, способен да причини хранително натравяне.
  Скорпион - Давате си сметка, че фирмата, в която работите, най-вероятно ще фалира съвсем скоро, след като от всичките ви колеги точно вие изглеждате най-читави и способни.

  Стрелец - Постигате нов личен рекорд по пазене на диета, като този път ще изкарате цели 37 минути, преди да прегрешите.

  Козирог - Нямате търпение да започне Зимната олимпиада, за да можете да заспивате по-лесно докато гледате някое от безкрайно скучните ски състезания.

  Водолей - Любезно се опитват да ви обяснят, че “модерната” прическа, с която имате “уникална” визия, е повече от нелепа и би седяла добре единствено на овца и то ако е пролет.


Риби - Осъзнавате, че борбата ви с килограмите е неравна и затова трябва спешно да изядете няколко понички, за да придобиете сила и желание за битка.

Откъде идва думата хороскоп?

Избери отговор!
Край