Не!хороскоп: Как зодиите се справят с извънредното положение 2

Mar 22, 2020     beasta     6809
Овен - Изхвърляте си всичките книги през терасата, защото вече оправданието, че нямате време за четене не върви и ако не го направите, ще трябва вече да ги прочетете.

  Телец - Нарочно не си миете прозорците, за да ви изглежда гадно навън и да не ви се излиза.

  Близнаци - Гледате с недоверие генерал Мутафчийски, защото ви прилича на Годжи, а вие такава музика харесвате, само когато сте пияни.
  Рак - Пишете патриотични статуси, с които призовавате за бунт, защото са ви ограничили правото на излизане, въпреки че и да не бяха, вие пак нямаше да излизате навън.

  Лъв - Ако удължат карантината с още месец, най-вероятно вече ще сте готови с избирането на филм, който да гледате, докато трае това положение.

  Дева - Установявате, че от скука без да искате сте научили китайски с всичките му възможни диалекти и разновидности.

  Везни - Връщате си килограмите от най-дебелите години с разликата, че във вас този път няма бебе, а само мазнина и разочарование.

  Скорпион - Карате се на бабите пред блока да се прибират, защото е опасно, а те ви отвръщат, че са преживели Чернобил, комунистите, Костов, Царя и вече са се наживяли.
  Стрелец - Чудите се как е възможно децата ви да са толкова послушни по време на онлайн обучението, защото не знаете, че всъщност през повечето време са в ютуб. И редтюб.

  Козирог - Пишете на бившето си гадже, че може да е било всичко, но все пак предпочитате да умрете с него, отколкото от скука.

  Водолей - Опитвате се да спортувате вкъщи, но не ви се получава, защото огледалото ви е мръсно и снимките за инстаграм са грозни.


Риби - Приятелите ви не ви включват в конферентните разговори, които си правят с обяснението, че пестят от интернет трафик, но вие знаете, че всъщност е заради идиотския ви смях.

Как сте?

Избери отговор!
Край