Борисов търси някой да му покаже как се пазарува онлайн, за да купи Пътната карта на Теменужка от ebay

Mar 6, 2024     zhelyo     4201
ПО EBAY ТОШОВО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ТАКИВА ИЗГЪЗИЦИ  - Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че няма проблем да плати, за да си върне "Пътна карта за развитие на газопреносната мрежа" изготвена от Теменужка Петкова и Газпром, но не знае как да я плати по ebay.

"Ебай Хуй, щуротии. За какво ме занимават с тия интернети. Да излязат като мъже, като едно време. Паля джипката и нося парите в брой" - ядосан бе двигателят на газовата диверсификация на страната.

"Не са ми проблем $16-те милиона долара. Не е въпросът в парите, не съм алчен или скъперник. Проблемът са годинките и че нямам идея как да я купя, за да спрат да занимават хората с щуротии" - обясни бившият премиер.
Според него в момента обществото има много по-важни въпроси пред себе си отколкото това как и дали някой го е набутал с 3 милиарда.

"Тия милиарди къде не са ги платили. КТБ, пробита здравна система, неефективни държавни и общински дружества. Народът има пари - плаща. Но сега сме евроатлантици, на страната на добрите сме и всяка атака срещу нас е лична услуга за тоя сатрап, когото никога не съм харесвал, Путин." - допълва Борисов.

Ще намери ли кой?

Избери отговор!
Край