Седмичен не!хороскоп: 25.09 - 01.10

Sep 25, 2017     beasta     2938
Звездите не знаят дали някога ще върнат казармата, но не смятат, че това трябва да ви вълнува, защото вие сте пълното описание на човек, който просто е негоден.

Овен - Печелите онлайн конкурс за най-неприятно нещо на планетата, изпращайки кратко видео с Венета Райкова.

Телец - Сигурни сте, че Европа не върви добре, щом жена, която вместо по цял ден да се занимава със слагане на зимнина, ще управлява Германия за 4-ти път.
Близнаци - Шефът ви информира, че единственият шанс да ви повиши е, ако преди това ви намали заплатата и после ви я върне на сегашната стойност или с няколко лева по-малко, щото и това не заслужавате.

Рак - Надявате се, че сега като си отиде лятото, хората ще спрат да ходят на тумби в Гърция и най-накрая ще си пътувате спокойно до Сандански за уикенда.

Лъв - Прекарвате 2/3 от седмицата в спор дали е нелепо, че някои хора казват на зрелия боб, че бил стар, с което отнемат от облика му на най-вкусна храна на света.

Дева - Правите се на модерни, вмъквайки чуждици в разговорите си, но оставате неразбрани, понеже почти никой от приятелите ви не говори цигански.

Везни -  Липсват ви ТКЗС-тата, понеже това е от малкото начини въздухар като вас да казва на други хора какво да правят.
Скорпион - Ще ви се да изкарате пари, пускайки колата си под наем, но единствения шанс да вземете нещо за нея е, ако някой ви плати, за да не я доближавате близо до него.

Стрелец - Събуждате се пияни, но не от любов, а от евтино вино, което сте погълнали като част от експеримент, целящ да докаже дали се умира от пиене на отрова от магазина.

Козирог - Стигате най-ниската морална точка в живота си не само като отивате в чалга заведение, ами и като си поръчате изпълнение на уше от циганите с барабанчетата.

Водолей - Измисляте оригинална рима на паразит, с което считате седмицата си за успешна.

Риби - Заплашвате, че ще се превърнете в риба мрена и ще преплувате река, което всъщност прозвучава като нещо хубаво, защото мряната е далеч по-симпатична от скумрията, която сте в момента.

Какво ви се падна от лотарията на живота?

Избери отговор!
Край