Седмичен не!хороскоп: 03.07 - 09.07

Jul 3, 2017     zhelyo     2518
Без значение дали ще е жега или дъжд, така или иначе ще сте вир вода, така че недейте да перете дрехите си, а просто сложете малко прах за пране в джоба на ризата си и оставете на природата да свърши своето. Ето ви бъдеще:


Овен - Празнувате деня на независимостта в Америка с пиене на руска водка и слушане на шлагери като знак на протест срещу това, че за пореден път ви отрязаха за виза.
 
Телец - Бръснете си цялата глава, заради летните жеги, което ви се отразява добре, макар че без вежди изглеждате като екзотичен вид червей.
 
Близнаци - Вместо посещение на музикален фестивал, ще бъдете заточени на село, където ще се потите от работа на полето, а не от подскачане под звуците на модерна музика.
 
Рак - Пишете до производителите на узо дали са заинтересовани в спонсорирането на експеримент, който цели да докаже колко бутилки могат да се изпият преди човек да припадне и повече никога да не посегне към тази напитка.
 
Лъв - Създавате си малък плаж под бюрото, за да ви напомня за морето, вместо пясък обаче слагате фасове, използвани памперси, костилки от праскови и други боклуци за повече реалистичност.
 
Дева - Бивайки замаяни от жегата и в пристъп на лека лудост, си купувате двугърба камила, която не знаете какво точно да правите, но запазвате, понеже си приличате визуално.
 
Везни - Ще участвате в социологическо проучване, чиято цел е да проучи как живеят посредствените хора и ще спечелим ли като общество, ако се отървем от тях.
 
Скорпион - Надявате се, че когато златното птиче кацне и на вашето рамо, то да не се изака, с което да постави под съмнение свръхспособностите си.
 
Стрелец -  Давате обещание, че оттук насетне ще казвате само истината, с малкото изключение, че и този път ще излъжете, което отменя предното обещание.
 
Козирог - Понеже сте чули, че евреите и хомосексуалните са едни от най-богатите хора в света, се опитвате да станете евреин преди да пробвате с другата по-радикална опция.
 
Водолей - Става ви неприятно, че теорията ви, че колкото по-дебел сте, толкова по-трудно ще потънете, се пропуква тъкмо когато сте стигнали до шамандурата.
 
Риби - Измисляте нов стил плуване, който е инспириран от бътерфлая и наподобява ранена косатка, опитваща се да смаже каквото има под нея с хаотични мятания във всички посоки.


beasta

Какво искате?

Избери отговор!
Край