Седмичен не!хороскоп: 23.11 - 30.11

Nov 23, 2015     zhelyo     5600
Стиге сте лъгали случайно срещнати познати и приятели на улицата, че ще се видите скоро, истината е, че и на тях, както и на вас, не им пука много и биха предпочели да си седят в интернет и да четат жълтата преса. Ето хороскоп, за да прочетете и вие нещо интересно:


Овен - Не сте сигурни дали постъпихте правилно, като точно сега подарихте пътуване до Париж на половинката си.


Телец - Нямате търпение да завали сняг и да напишете името си с урина в снега.
Близнаци - Убедени сте, че ако имаше Lidl в България, когато бяхте абитуриент, то несъмнено балното ви облекло щеше да е закупено оттам.


Рак -  Изпълвате се с ентусиазъм, наблюдявайки Бойко Борисов, понеже ви става ясно, че не е нужно да сте много умни или сръчни, за да сте начело на държавата.


Лъв - Правите опит за 12 часов работен маратон, но се успивате с 10-на часа и си давате сметка, че за 2 часа няма смисъл да ставате от леглото.


Дева - Решавате, че всеки месец ще заделяте по малко пари за черни дни, в крайна сметка ги давате за глоба, наложена ви от Български хелзински комитет, понеже сте расисти и разделяте дните на бели и черни.


Везни - Тайно стискате палци да се случи някакъв инцидент или малка световна трагедия, за да изкажете компетентно мнение във фейсбук.
Скорпион - Опитвате се да подредите Румен Луканов, Кристина Патрашкова и Венета Райкова по неприятност, но не успявате да определите кой е най-дразнещ в българския ефир.


Стрелец - Всеки път щом чуете новата песен на Адел, си казвате, че може да е супер известна и да има тонове с пари, но вие поне сте по-слаби от нея, звездите предупреждават, че това ще важи само до преди Коледа.


Козирог - Ще прекарате цяла седмица с миксер в ръка в опит да приготвите жълтъци, вместо белтъци, на сняг, после ще ви гръмне миксерът, а вие ще съжалявате, че не е гръмнал по-рано, за да прекрати мъчението ви.


Водолей -  Звездите биха ви нарекли мъж под чехъл, но са на мнение, че дори и мъж не сте.


Риби - Отказвате да участвате в нещо забавно, понеже живеем в тежки времена и няма време за забавление.
beasta

Коя зодия е от тоя тип, дето слага лютеница вместо доматен сос на пицата?

Избери отговор!
Край