Путин: Имах предвид да ДОмилитаризираме и ДОнацифицираме Украйна, постигнахме го

Jun 28, 2022     zhelyo     7775
4 МЕСЕЦА СПЕЦОПЕРАЦИЯ - Руският президент се срещна сам със себе си на върха събирането на най-напредналите и развити държави в света, известно като G1.

Путин обяви победоносно постигане на целите по време на "Специализираната операция по домилитаризация и донацификация на Украйна", като посочи, какво е постигнато от 24 февруари насам:

"Само за 4 месеца Украйна има по-голяма, по-подготвена и по-модернизирана армия. Въоръжението от ново поколение, заместило до голяма степен овехтелите съветски оръжия, ще идва в страната през следващите седмици, месеци и години, при това за без пари, защото успяхме да прецакаме американците" - заяви руският държавен глава.
Също голям напредък се бележи и що се отнася до дискриминацията на рускоговорящото население в Украйна, която била подсилена за поколения напред.

"Милиони деца ще си спомнят тази операция. Ще я помнят цял живот, колкото и да е дълъг той. За нея ще знаят и децата им, и децата на децата им. Отношението на настоящите и сетните поколения украинци към Русия категорично ще бъде нацистко, т.е. донацифицирането на Украйна е извършено за дълго време, след като вие няма да сме на тази земя, а аз съм криогенно замразен в барокамера за вековете" - горд е с постигнатото Путин.

 

Какво друго бе постигнато за 4 месеца?

Избери отговор!
Край