Източник от службите: Съботният протест е уловка - мобилизират мъжете за Украйна на място

Jun 8, 2023     zhelyo     4226
ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - Комисията по спешна мобилизация на българския народ в полза на Украйна, САЩ и НАТО, която правителството създаде в първите часове на своето съществуване, планира първата си акция в събота по време на националния протест срещу ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС.

Планира се очакваното струпване на стотици хиляди силни български мъже да бъде използвано вместо поединично мобилизиране и са приготвени автобуси и камиони, които да извозят протестиращите до американските военни бази.

Това разкри феноменален източник от службите, като допълни, че целта е да се покаже бързо, че новото управление ще изпълни безскрупулния си план да ни съсипе.
"Ще кажат на всички мъже на площада, че щом са достатъчно здрави и прави да протестират, значи може да отидат да се бият за Украйна и ще ги съберат директно от площада. Все пак жълтите павета са тяхна територия и си мислят, че могат да правят каквото си искат на тях" - предупреждават запознати с плана, които искат да предпазят колкото се може повече хора.

Активното мероприятие на мобилизационните служби ще се ръководи директно от посолството на ул. Козяк, а за нещастие посолството на бул. Драган Цанков отново спи и не се намесва в защита на своя братски народ.

Ще се дадете ли да ви мобилизират?

Избери отговор!
Край