Ердоган призова Путин, Тръмп, Ун, Дутерте в коалиция за демократизирането на Европа

Mar 14, 2017     zhelyo     5984
АНКАРА - Турският президент обяви случващото се в Холандия, където бе блокиран турския посланик и с водни оръдия бяха прогонени турски протестиращи, както и настроенията в други европейски страни за "звучен шамар срещу демокрацията".


Бай Реджеп призова демократичните държави по света да създадат военна коалиция, с която да се доведе свободата на Стария континент.


Ердоган се обърна към свои съюзници в лицето на руския президент Путин, американския му колега Тръмп, севернокорейския лидер Ким Чен Ун и филипинския държавен глава Родриго Дутерте с желанието да бъде подкрепен от тях в популяризирането на общите им визии за хуманизма.
"Европа се разпадна, умря. От трупа ѝ струи омраза, мирише на гнилоч и призракът на свободата се страхува вече да развее знаме с полумесец на фона на кръвта на неверниците. Нужна е военна намеса!" - възклица Реджеп Ердоган, а от оцъкления му поглед се четеше мъдрост и доброта.


Както е известно, вече живеем в свят, в който режимите, подчинени на религиозни ценности и едноличен деспотизъм, са хубавите демокрации с честни избори и референдуми.


zhelyo

Ще ни сполети ли най-после истинската демокрация?

Избери отговор!
Край