Мъск купува Лукойл, реформира го да прави течно електричество за Tesla

Oct 26, 2023     zhelyo     5047
МЪСКВА - Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla, обяви днес, че е закупил петролната компания Лукойл за 1 лев.

Американският визионер, футурист и туитър трол е придобил компанията, която само в рамките на седмица загуби пореден свой шеф и Делян Пеевски я натисна да плаща данъци.

"Лукойл произвежда нещо, което може да зарежда електрическите автомобили само за минута. Този продукт е революционен и е необходимо да направим съвсем леки модификации на автомобилите Tesla, като премахнем батериите им, заменим ги с резервоари и променим малко двигателя" - споделя ентусиазма си Мъск.
"Ще наречем този продукт "течно електричество" и ще го брандираме като "Компонетът Х" - споделя още южноафриканецът.

Мъск заяви, че Лукойл произвежда продуктите си от възобновяеми източници, защото скоро пак ще има създадени динозаври чрез ДНК модификации, които ще бъдат избити и заровени в условия, така че да се образува нов петрол.

"Лукойл ще продава продукта си със 85 стотинки по-евтино в България, защото още вися на хората в Белоградчик с ходене на кръчма" - обяви Мъск, като подчерта, че никога в живота си не е бягал от отговорност и е признавал, когато не е бил точен.

 

Какво мислите за Мъск в момента?

Избери отговор!
Край