Милиони хора от цял свят бягат в България, след като в държавите им бе легализирана марихуаната

May 17, 2016     zhelyo     20526
СВЕТЪТ - Нова бежанска вълна, този път от богати страни като САЩ, Канада, Испания, Холандия, Италия, Португалия, Швейцария, Германия, Австралия и Македония, е напът да залее България.


Причината е, че в тези страни е законно или се толерира отглеждането, притежанието и употребата на тежки наркотични вещества като марихуаната, конопа, канабиса и други смъртоносни инжекции.


"Милиони души в Европа и другите континенти са застрашени от това, че живеят в наркоманизирана среда. Трябва да ги приемем в България - един безнаркотичен рай!" - споделиха управляващите политици.
Предвижданията са за идването на между 4 и 62 милиона марихуанни бежанци в България до края на годината, като тенденцията наркотикът да се легализира в различните страни да увеличи наплива в пъти.


"Отново сме свидетели на конспирация за съсипването на държавата. Легализират наркотиците в тия пропаднали страни, за да ни залее бежански поток и да не издържим. Марихуаната е дело на дявола!" - обявиха самопровъзгласили се за патриоти екзорсисти.


zhelyo

Какво е марихоланата?

Избери отговор!
Край