Не!Коментар: Ами ако дойдат 7 милиарда извънземни, които даже не дишат кислород - пак ли ще се съобразяваме?

Sep 23, 2015     zhelyo     5585
Цивилизацията е пред колапс, уважаеми читателю. Хора с едни виждания за живота отиват при хора с други виждания за живота и все някой трябва да се съобрази. Оказва се, че прекалено малка част от планетата ни се нарича Германия, а прекалено голяма част от населението ѝ иска да е там, за да наложи своя начин на живот.


Не!Новините са тук, за да повдигнат истерично въпроса: "Докъде ще стигнем със съобразяването?"


Днес заплахата идва от собствения ни биологичен вид, което рано или късно ще успеем да разрешим, както винаги сме разрешавали - като едните надмогнат другите посредством най-новите открития в областта на въоръжението. Но как ли ще реагираме, когато сме толкова различни и съобразяващи се с неприязън един с друг, ако заплахата дойде от другаде?
Ами ако утре се изсипят 7 милиарда извънземни, твърдящи, че планетата им е взривена от междугалактическа война, а са чули, че на Земята се живее добре и е богато?

Ами ако ние не може да се справим с хора, които твърдят, че името на Бог е Аллах и неговият пророк Исус всъщност се казва Иса, как ли ще реагираме, ако дойдат същества, на които ще обясняваме концепцията за Бог и те не повярват?

 

Ами ако се окаже, че в културата на извънземните е да се качват по главите на хората и те вземат, че ни се качат на главите? Пак ли ще се опитваме да влезем в положение, да се съобразим и да ги оставим да си спазват етническите и културни порядки?

Мисли глобално, читателю. Какво ще правиш ти, когато заплахата не е на два крака, не говори гърлен език и вярва, че Бог има по-различно име и тълкува светата му книга по по-първобитен начин от теб, а е на 6 крака, говори с телепатия и концепцията за мистична сила, която дърпа конците на Вселената по неведоми пътища, му се вижда неистинска?
Време е човечеството да изготви план за действие, преди да продължи да изглажда своите по-малки проблеми.


zhelyo

Готови ли сме за неизбежното?

Избери отговор!
Край