Нинова прие 70-те руски дипломати в дома си, регистрира ги като бежанци от войната в Украйна

Jun 30, 2022     zhelyo     13071
ПОЗИТАНО 20 + 70 - Лидерът на БСП обяви, че тази нощ в дома ѝ са пренощували изгонените от Кирил Петков 70 руски дипломати и техните семейства.

Тя призова русофилите в страната да ѝ помогнат в хуманното начинание, като пратят дрехи, храна и лекарства, за да се покаже, че българското гостоприемство е живо, а благодарността за Освобождението и Денацификацията е нестихваща.

"Реално тези хора са жертви на войната в Украйна и нейното ескалиране от нас, западните държави, дето помагаме, вместо да оставим Путин да вземе Киев за три дни и да се свършва" - обоснова постъпката си Нинова.
В предизборната надпревара за русофилския вот се включиха и колегите на Нинова от Възраждане, като те обявиха, че са говорили лично с Рамзан Кадиров, когото са убедили, че са добре дошли 70 чеченци, които да внесат ред в братска православна България.

"Ще дарим субсидията си за високоточкова ракета, която да бъде насочена към Министерски съвет, ако след изборите нямаме мнозинство, с което да направим собствено, про-българско и в никакъв случай чуждопоклонно правителство" - обяви лидерът на формацията Костадин Костадинов.

Защо изгониха дипломатите?

Избери отговор!
Край