Путин: Не е важно да спечелиш войната, а да участваш в нея

Jul 19, 2022     zhelyo     4904
МОСКВА - Руският президент даде просторно, искрено и човечно интервю за късносутрешно уикенд предаване по БНТ, NOVA или bTV, където на политици се задават въпроси от живота, за да се види, че са хора като всички нас.

В интервюто Путин говори за себе си, за семейството си и дори признава, че световната продоволствена и финансова криза му се отразява, като напоследък не излиза често, за да пести пари.

"Санкциите по-скоро ни обиждат, отколкото да влияят на икономиката ни. Инфлацията ни е по-малка от тази в Европа и САЩ, но се налага и да харчим за война, тъй като Лукашенко ми показа откъде Украйна се готви да нападне Беларус" - обективен е руският държавен глава.
За него победата в Специализираната военна операция не е самоцел, тъй като по-значимо е участието и човек да покаже, че е готов да остави и последния си дъх на фронта, а пък накрая нека победи по-добрият.

"За мен лично даже не е толкова важно аз да участвам в нея, затова няма да ме видите да съм особено ангажиран с бойните действия, логистика и подготовка. По-важно е руският народ да участва в нея, докато аз си имам други грижи" - сподели още Путин.

Бихте ли били приятели с Путин?

Избери отговор!
Край