Не!Интервю с Цветан Василев: Аз бях лидерът на протестите срещу Пеевски

Feb 26, 2016     zhelyo     12834
Не!Новините се наредиха сред интервюиращите Цветан Василев безкритично медии и с охота ще ви изтипосаме отговорите му по ключови въпроси, като например как се лекува от грип и кой номер мустаци носи.

Ето нà:


zhурналист: Отложиха делото за екстрадацията Ви от Сърбия. #КОЙ Ви зарази със свински грип?
Цветан Василев: Вижте, може да кажа Пеевски, което искате да чуете, но отговорът е доста по-комплексен. Ахмед Доган, Бойко Борисов, Станишев, Царя, аз, още хиляди лайнари в България сме виновни за този коварен вирус. 


zh.: Започнахте да вадите кирливите ризи на Пеевски, чак когато той Ви прецака. Преди това, га ядохте кифтетата, не мрънкахте!

Цв.В.: Това хич не е така. Ако си спомняте, аз бях първият на протеста #ДАНСwithme на 14 юни 2013 година. Аз подадох сигнал до прокуратурата за Пеевски, Бареков и мен. Аз осветлих модела #КОЙ и именно затова ми взеха банката.


zh.: Защо човек, управляващ една голяма финансова институция, би инвестирал десетки милиони в нещо като Бареков?

Цв.В.: Истината е, че се бях запасил с ракия на много тънка цена. Оказа се метилов алкохол и изненадващото в цялата ситуация е, че оцелях. Пък вече всичко друго си е от ефекта на тази ракия. 
zh.: Какво щяхте да работите, ако България беше нормална държава и не се позволяваше на посредствени личности току-така да придобиват безчет материални активи, политическо влияние и какво ли още не?

Цв.В.: Главен касиер в провинциален Карфур.


zh.: Какво символизират мустаците Ви?

Цв.В.: Липсата на самочувствие, че пространството между ноздрите и горната ми устна е удачно за показ, въпреки че съм милиардер и хората като цяло не обичат да ми казват, че нещо не ми е неудачно. Ако ми казваха, още КТБ щеше да има скъпи клиенти.


zh.: И за финал - какви са Вашите бъдещи творчески планове?
Цв.В.: Мисля да изтегля кредит от ПИБ. А сетне - каквото дойде.

Какво куца на интервютата у нас?

Избери отговор!
Край