Цацаров: Ще използваме твърденията на Цветан Василев частично и когато са ни удобни

Sep 13, 2016     zhelyo     9612
НЕ В ХОТЕЛ БЕРЛИН - Главният прокурор Сотир Цацаров най-после реагира на скандалното интервю, в което доскорошен любимец на властта обвинява в тежка корупция държавната и икономическа върхушка.


Както е известно, банкерът в изгнание Цветан Василев ги наприказва едни, дето ако не си знаеш кочината, която ти е родина, може би ще ти стане някак си неудобно и като човек би се почувствал гадно, че някакви мощни и нагли катили се разпореждат, все едно всичко е на баща им - Тато.


"Запознах се със съдържанието на интервюто, дадено от Цветан Василев. Мога да уверя обществеността, че отделни факти в определени периоди, когато е угодно, ще бъдат ползвани. Други ще оставим без коментар, както досега" - заяви обвинител №1.
"Все пак изглежда, че господин Василев е станал поредният читател на сайта Биволъ, а ние в прокуратурата сме фенове на Труд и Монитор. Съветвам господин Василев да не очаква да ни трогне с твърдения за други участници в престъпни схеми. За него ще е по-добре да си мълчи, срещу което да получи съдебен процес, точещ се с години и без осъдителна присъда, каквито специализираме тук" - допълни Цацаров.


Очаква се все пак всичко да си продължи така - напред.


zhelyo

Какво ще стани?

Избери отговор!
Край