Банкерът, разбил самоубийствено омертата на статуквото, бил добър и мил човек

Mar 30, 2015     zhelyo     5175
БОМБОУБЕЖИЩЕТО В ГРАДИНКАТА КРИСТАЛ - Комшии на банкера в изгнание Цветан Василев, който вчера с протяжно интервю вряза омертата за мълчание на политическото статукво в зъбер, бил спокоен и добър човек.


"Явно е бил в тиха депресия, не подозирахме, че този човек, който от касиер на държавата се превърна в изгнаник в Сърбия, е готов да разбие всичко, което посредствени, но хитри и алчни хора, са градили в опита си да подчинят държавата на своите интереси" - коментира жена, която често си разменяла "добър ден" с Василев.


Банкерът изобщо не изглеждал като човек, склонен да припомни финансирането на медиите на статуквото, да припомни на набиращия корпоративна сила Кирил Домусчиев как не е постигнал съвсем сам имането си, да сподели, че Пеевски не е демонизиран.
"Изводът е, че заради съвременния ни начин на живот не обръщаме внимание на такива хора и те разбиват статуквото по самоубийствен начин" - коментираха експерти-психолози.


Камикадзето Василев може с думите си да допринесе за убийството на мечтите на стотици родни дерибеи, стига да посочи къде са черните кутии на КТБ, надяват се хора, неспособни на съчувствие.


zhelyo

Има ли катастрофа?

Избери отговор!
Край