10 не!съвета: Как да открием Цветан Василев в нас и отвъд (наръчник за издирване)

Aug 20, 2014     zhelyo     6281
ИНТЕРПОЛ - Издирването на банкера Цветан Василев по света и у нас продължава, а от Интерпол споделиха специално за читателите на медия №37 наръчник как да разберем дали шефът на КТБ не се е оперирал и превърнал в нас.


Ето ги 10-те не!съвета на международната полиция относно това как да открием Цветан Василев, тъй като е дълг на всеки от нас да го потърси:


1. Проверете първо в пералнята
Търсените за финансови престъпления трябва да изперат парите си, за да могат да оперират с тях. Ако Цветан Василев не е при пералнята, вижте дали легените са си на мястото, защото може да пере 205 милиона на ръка, колко му е.


2. Извикайте на глас "Цветане"

Отнема 2 секунди и ако реши да се появи, ще спести доста нерви.


3. Обърнете се рязко и неочаквано назад

Ако Цветан Василев се крие като в анимационните филмчета, може да следва всяка ваша стъпка и да е зад гърба ви. Само изневиделица ще може да го видите.
4. Ако сте сигурни, че не е около вас, проверете дали той не е всъщност вас

Цветан Василев, според данни от вестниците, си е направил пластична операция, с която като нищо може да заприлича на всичко. Уверете се, че не се чувствате собственически, когато гледате TV7, говорите с номер на vivacom или минете покрай бензиностанция Petrol.


5. Обявете на всеослушание, че раздавате държавни поръчки неизгодно

Вярно, няма да се отзове Цветан Василев единствено, но лесно ще може да го отсеете сред останалите корпулентни предприемачи.


6. Питайте съседката от първия етаж
Тая жена следи входно-изходните движения в блока от 1973-а насам и със сигурност ще забележи нещо.


7. Пробвайте Google

Търсенето в Google понякога помага. Но ако не откриете Цветан Василев на първата страница, значи го няма назад, така че не губете време да кликате.


8. Попитайте Братя Галеви

Те може да ви кажат къде може да се скрие човек в тия смутни времена.
9. Разгледайте гънките на Делян Пеевски

Има силна вероятност, ако не е никъде, случайно да е заседнал в някоя паласка и да вика за помощ от месеци, но няма КОЙ да чуе.


10. Спрете да търсите

Също както с другия чорап, Цветан Василев ще изникне, чак когато забравите, че сте го търсили.


zhelyo

Цветан Василев ли сте?

Избери отговор!
Край