Извънредно! Не!Новините разкриха зловещ театър - няма убит бежанец

Oct 19, 2015     zhelyo     4233
Зловеща битка за изборите и дъмпинг на платения вот чрез схема, в която гласуват по-евтините за това бежанци е причината за театъра с “убития” от граничар “бежанец” в Средец. Това разкриха Не!Новините, след като се опитаха да излязат от Фейсбук и да извършат независим конспиративно-балистичен анализ на събитията от петък.


Вместо обаче разследване на инцидента, в който се твърди, че граничен полицай е убил афганистанец, нашият екип се оказа в епицентъра на много по-грандиозна история, от която прозират корпулентни политически интереси и контраинтереси! Убийство няма, а на мястото тази сутрин не бяха открити нито труп, нито гилза, нито бежанци, нито очевидка, която да каже как нищо не е видяла, но според нея нещата стоят еди-как си. Извършени бяха балистичен, химичен, физичен, схематичен и хомеопатичен анализ, а данните сочат едно - нищо от тиражираното в медиите не се е случило!


Зловещият медиен театър, раздут от медиите, зависими от #КОЙ, който отново порялизира родната общественост, се оказа инсценировка от ДПС, целяща да сплаши вълната мигранти, които се оказват основен инструмент за чупене на монопола на водената от Местан партия във всяко гласуване у нас.
Не!Новините стигнаха и до мозъка на поредната предизборна машинация - Волен Сидеров, който е създал мрежа от тунели в цялата страна, които излизат в клекшопове, през които афганистанци идват в страната, за да гласуват далеч по-евтино от ромите - само срещу парче пица, при това поради доскоро ислямската си религия - постна! (Четете утре в Не!Новините: "Сидеров - битката за България!")


Темата с повече детайли и гледни точки ще продължим да разнищваме и през идните дни! Следете медия №37, за да разберете каква е поредната изборна игра, целяща дестабилизация на утвърдения модел #КОЙ, тайната същност на Плана Сидеров и истината за среднощните битки срещу контрабандните цигари!


zhelyo

Ще спаси ли Волен с афганистанци България от ДПС?

Избери отговор!
Край