Коалицията е твърда! Цецка Цачева поема ТВ Алфа

Apr 5, 2017     zhelyo     7122
ПРАВИТЕЛСТВО НА ТРИ ПАТРИОТА - Новата управленска коалиция между ГЕРБ, НФСБ, ВМРО и Атака започна общи действия, още преди 44-ото Народно събрание да е потвърдило следващото правителство на България.


Старите томахавки между ГЕРБ и Атака бяха заровени и България ще бъде спасена от грозящата я несталбилност. За да се официализира новата дружба пък партийната телевизия на про-руската формация бе поверена на Цецка Цачева.


Бившият председател на 41-ото и 43-ото Народно събрание не бе избрана за депутат от родния ѝ Плевен, след като чрез преференции местните предпочетоха други кандидати, но дори и Ивайло Московски да стане министър, тя няма да бъде народен представител.
"Г-жа Цачева е доказан ръководител. И тя е носител на евроатлантическата посока, която нашата партия ще приеме, участвайки в правителство с ГЕРБ. Затова тя е най-подходящото лице за тази промяна в нашата медия" - коментира Волен Сидеров, който ще продължи да води предаването си Ленински съботник в ефира на телевизията, но загърнат не с руското, а с европейското знаме.


Самата Цачева пък се просълзи от умиление за поредната престижна роля, която ѝ е отредена в политическия ни живот и успя само да каже: "Благодаря!"


zhelyo

С кое министерство да се отблагодари Борисов на Сидеров за протегнатата златна ръка?

Избери отговор!
Край