10 Не!Съвета: Как да произведем шега

Apr 1, 2015     zhelyo     10860
Не!Новините знаят, че днес е първи април и се мъчите да измислите нещо смешно. Все пак последната ви шега беше, че снегът пак ни е изненадал и я ползвахте всичките 5 пъти, когато тази зима заваляваше сняг. Ето как да вдигнете нивото.

1. Въоръжете се. Немците не се славят с чувството си за хумор, но през периода 1939-1944 никой не им го е признавал. Слочайнос? Немисля.

2. Наемете джудже. Шепнете му всичко, което искате да кажете и то да трябва да го каже на всеослушание, докато балансира на плажна топка.
3. Не опитвайте горното, ако аудиторията на шегите ви е от джуджета.

4. Изберете тема, която да не е близка на аудиторията ви. Дори най-симпатичните шеги като тези за оплешивяване или женски мустаци, не вървят сред плешиви мъже и мустакати жени.

5. Станете шеф. Така няма да се чудите как да сте забавни, а другите ще се чудят дали шегата е свършила, за да се засмеят.

6. Говорете на меко. Нашо изследвани сочи, чи източният говор води до петнайси процента пойчи засмивани.

7. Проверете смешката си с непознати хора. Звъннете на 5 случайни номера и я разкажете, за да получите безпристрастен feedback.
8. Ако не ви се засмеят, обвинете слушателите си в расизъм. Всеизвестен факт е, че расистите нямат чувство за хумор.

9. Покажете тестис или два. Пояснете, че е било на ташак само.

10. Не пояснявайте, че казаното е в рамките на шегата, кръга на шегата и т.н. Така, ако не се получи, ще ви е по-спокойно и няма да има очаквания.

zhelyo

Ако едно дърво падне от смях в гората и няма кой да го види, има ли шега?

Избери отговор!
Край