Депутат от Атака цитира „Интервю с Куала Лумпур“ в парламента

Mar 17, 2014     zhelyo     4523
     По време на парламентарен контрол депутатът от „Атака“ Гавраил Радомир. цитира от трибуната на Народното събрание публикувано преди време във сайта „Не!Новините“ интервю с Куала Лумпур, с което сътвори пореден гаф. Сайтът е известен с това, че тиражира фалшива и поръчкова информация, обслужваща шизофреници-колониалисти.


Това е вторият пореден скандал, и то в рамките на една седмица, след като друг народен предстваител от Атака–  Димитър Димов – прочете в парламентарната зала несъществуващо интервю със собственика на фармацевтичната компания "Софарма" Огнян Донев.

 
    Атакуван от журналисти в кулоарите на Народното събрание, Г. Радомир обясни гафа си така: „Исках да развеселя малко колегите. След двучасовата презентация с безизразен тон на премиера Орешарски мнозина заспаха, а други изпаднаха в интровертност на духа. От толкова сухи цифри, хвърлени във въздуха, тука заприлича на бинго зала. Не издържах и изязох на трибуната да разведря малко обстановката. Какво съм виновен, че колегите нямат чувство за хумор. Само Мая Манолова и Цецка Цачева реагираха донякъде положително, като мръднаха перуки.“
 
   С тази не!новина се разделяме. Други фалшиви новини четете на сайтовете на македонските историци.


radii

Срам ли Ви е от българските депутати?

Избери отговор!
Край