10 Не!Съвета: Как да прикрием, че сме асоциални по време на празниците?

Dec 30, 2015     zhelyo     10847
Празниците наполовина минаха, но за всеки искрено асоциален човек предстои по-сложният - този с приятелите - Нова година. Докато е общоприето да игнорираш роднините си, съзерцавайки през 90% от времето телефона си, твърдейки че общуваш с приятелите си, по Нова година се предполага, че си с тях, което е също толкова ужасно.

Истината е, че празниците са за веселие, но и за почивка. И някои хора са мързеливи и интелигентни, така че си държим на второто. Ето как да се справим:

1. Обявете, че следите дали Нова година е посрещната коректно от ония малки острови преди Австралия нататък. Това е оправдание още от обяд на 31-и да висите необезпокоявано в Интернет.
2. Добавете оцет в ошава от Бъдни вечер. Диарията е една гарантирана самота.

3. Пиратки. Никой не търси контакти с пълнолетен човек, който прекарва Нова година на терасата сам, палейки римски свещи и хвърляйки миниумки по колите на съседите долу.

4. Опитайте се да навиете приятелите си да раздавате храна на бездомни в новогодишната нощ. Ако се навият, измислете пречка в последния момент и останете вкъщи, а те ще свършат добро по ваша идея. Ако не се навият, нацупете им се и си останете вкъщи сърдити.

5. Оставете се да ви хванат с наркотици. В ареста е мръсно, миризливо и неприятно, което е идеалното условие за 24-часово самовглъбяване. А и след това сдуханяците ще странят, за да не си навлекат неприятности с органите на реда покрай вас.

6. Дайте пример с Местан и се скрийте в някое посолство. И той уж отиде на новогодишен купон, а вижте после какво го направиха. То по-добре фалшива ракия да му бяха дали.
7. Обявете следващата година за година на Сатаната. Откажете посрещането ѝ и пръскайте със светена вода приятелите си, за да ги убедите в лудостта си, за да е сигурно, че ще ви оставят намира.

8. Поддържайте тезата, че дрянът, който бабите продават по улиците е фалшив, ГМО, пълен с Е-та и консерванти. Вземете си брадва и хванете гората.

9. Блъфирайте, правейки се на много гостоприемни. Обяснете как дори сте поканили НАП да осчетоводят сурвакането, което би трябвало да откаже всеки да ви гостува и така ще може да изпиете две греяни вина и в 22 да спите вече.

10. Бъдете zhelyo - забременете жена си. Идеално оправдание да останете вкъщи и да гледате 50 епизода на The Office.


zhelyo

Кога е редно човек да е offline покрай Нова година?

Избери отговор!
Край