След разнищването в правната комисия Гешев избяга в Дубай

Aug 26, 2021     zhelyo     13194
ТРИ ЧАСА ТРИЧА СА - След почти тричасовото излушване на доклада на главния прокурор по темата за службата, преобразувана в негова лична охрана, той се укри в чужбина.

След като бе буквално разпнат от въпроси и скастрен с неоспорими твърдения от депутатите на протеста и присъединилите се от страх към тях депутати от статуквото, Иван Гешев изпи 4 бутилки с вода, за да може да се хидратира и да си плюе на петите.

По този начин след много смелост и самоотверженост на членовете на парламентарната правна комисия дори от Делта гард са спрели да вдигат телефона и асансьора на Гешев и той е абдикирал от позицията, за която само няколко часа по-рано специалистите народни представители доказали, че той не заслужава да заеме поради редица правни, морални и чисто природни причини.
Наши източници в Дубай разказват, че обвинител №1 е паднал на колене пред Васил Божков, молейки го за прошка, опека и още нещо, защото още 3 часа на такава депутатска инквизиция нямало как да издържи.

Опозиционни политици, соросоиди и граждански активисти празнуват по улиците, стреляйки с автомати във въздуха, като обещават амнистия за всички от бившия режим и дори, че няма да задължават хората да си сменят половете.

Предвижда се депутатите от 46-ото Народно събрание, работещи на познатото си експертно и високопрофесионално ниво, да приемат бързи и консенсусни промени относно правомощията на главния прокурор, така че който и да бъде избран, да не може вече да бъде над закона, над Бога и дори над коментиращите по заглавие лели и чичовци из Facebook.

Как успяха да прогонят Гешев депутатите?

Избери отговор!
Край