Гешев се противопоставя на преждевременното си освобождаване със спрей за задържане

Feb 23, 2022     zhelyo     17819
ОПЪНАТА СЪДЕБНА ПАЛАТКА - Главният прокурор Иван Гешев взе превантивни мерки срещу очакваната нова процедура за свършване на мандата му.

"Имам нужда малко да ми изтръпне главата и ще се задържа. Не мисля да свършвам скоро със святото си занятие в полза на българския народ!" - зарекъл се Гешев пред приближени.

Както е известно, правосъдният министър Надежда Йорданова получи зелена светлина от Конституционния съд да внесе във Висшия съдебен съвет такава процедура, след като Иван Гешев ѝ връчи букет цветя при встъпването в длъжността и явно нещата са стигнали до трета база.
"С този шпрей ще задържа познатото си високо ниво, въпреки провокациите на олигархичния кръг Прокопиев, когото един ден ще взема да докажа, че е олигарх и ще види той тогава!" - обяви ръководителят на държавното обвинение.

Въпреки очакваните нови сигнали, които да допринесат за преждевременното освобождаване на главния прокурор, източници от ВСС обявиха, че ще направят всичко възможно да разсеят концентрацията над тази тема и със снимки от битовите условия в различни затвори.
 

Ще издържи ли Гешев?

Избери отговор!
Край