18 заподозрени за атентата срещу Иван Гешев

May 4, 2023     zhelyo     3782
Не!Новините винаги са били казионна медия, подкрепяла властимащите и институциите. Затова в съревнование с другите медии от този тип сатиричният сайт на България и правилната страна на Северното полукълбо няма как да не вложи цялата си енергия и ресурс в разнищването на атентата срещу главния прокурор.

Медия №37 в България и №32 в Света настоява за артести на следните лица със съответните мотиви, които 

1. Путин. Гешев заяви, че ще го арестува и предаде в Хага. Главният прокурор подкрепи Украйна и разби всички мрежи за влияние на обявилата България за вражеска страна Русия, като арестува шпиони, агенти за влияние и политици, служещи на интересите на Кремъл. Путин е най-вероятният поръчител.
2. Бойко Борисов. Гешев каза преди две седмици, че до няколко седмици се очаква разследването за къщата в Барселона да приключи. Самият Борисов в миналото си е бил пожарникар и полицейски шеф, което значи, че има опит със запалителни вещества и как да ги използва срещу охранителни кортежи. Просто се навързват много неща, които не бива да се игнорират.

3. Клошар. Клошарите в страната са чести клиенти на прокуратурата и са причина №1 за много палежи, грабежи и източвания на фирми. Макар да звучи малко дискриминационно, не бива да се оставя неразпитан и необискиран клошар. 

4. Луцифер. Инструментът на Бог е очаквана мишена за Сатаната. Може би Гешев дори е последното препятствие пред мрака да се настани безвъзвратно в България, по улиците и в сърцата на народа. Но Бог и Ауди А8 за 1 милион лева могат да пазят добре.

5. Румен Радев. Гешев преди няколко години прати своите подчинени в Президентството. НСО е подчинена на президента и с оглед изнесеното в медиите, маршрутът е променен в последния момент, така че само те са могли да кажат къде да се хвърли бомбата. За щастие Корнелия Нинова е пратила повечето боеприпаси на Украйна и взривното вещество не е стигнало.

6. Жълтопаветните соросоиди. Мислят си, че няма кой да ги заподозре, защото никой не допуска, че биха стресирали горските катерици и сойки около пътя. Мислят си, че с разходки в центъра на София на по крафт бира и джелато някой ще си каже, че не е в техния профил да ползват самоделни взривове срещу опонентите, срещу които скандират и пишат статуси във Facebook. Но Не!Новините смятат, че всички са виновни до доказване на противното!
7. Миризливките. Появиха се горе-долу в началото на мандата на Главния прокурор. Никой няма идея защо, нито какво правят, но макар да изглеждат глупави и да нямат защитни рефлекси освен миризмата след кончината им, все намират как да се проврат. И стоят и изглеждат сякаш кроят нещо. Ето какво са кроили.

8. ChatGPT. Няма да крием, че някои от заподозрените ни ги посочи изкуственият интелект, в Не!Новините никога не сме имали самостоятелна фантазия. Но интересното е, че от всевъзможните идеи, генерирани от продукта на Microsoft, нито веднъж посоката не бяха новите технологии, които застрашават човечеството, така че може би някой гузно прикрива следите си.

9. Някое дете. Лесно е да се сочат с пръст хора с мотиви, защото Иван Гешев има доста врагове сред мафията. Но е възможно да става дума и за небрежни родители, оставили детето си да си играе до междуградски път с новогодишни фойерверки. За малко да стане беля.

10-18. Осемте джуджета. Не знаем точно кое джудже може да е, но в тия кръгове винаги някой по някое време изперква и тръгва срещу другите. И как най-ефективно да тръгне срещу другите? Като нападне този, който им държи чадъра. 

Ще се разплете ли ситуацията?

Избери отговор!
Край