Рефблока: Намеренията ни бяха 100% за добруването на народа, а не политическо оцеляване

Dec 21, 2016     zhelyo     3333
ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕКВИВАЛЕНТ НА БЛОК №20 В ЯМБОЛ - Реформаторският блок обяви, че желанието му за съставяне на редовно правителство е напълно, изцяло, стопроцента безкористно.


"Много по-лесно щеше да ни е веднага да се отдадем на съдбата си да бъдем безработни утрепки, които никой не уважава. Но опитахме за доброто на България. Не го приеха" - твърдят от крехката коалиция.


Иронично наричаните реформатори политици обявиха, че насърце им е единствено съдбата на народа, неговото добруване и са искали да предоставят стабилна перспектива пред страната за справяне с вътрешните предизвикателства и кризите в международен мащаб.
"Изобщо не ни бе мотив фактът, че на избори напролет за нас ще гласуваме само ние и то с не малка степен погнуста" - твърди са в позицията си представители на Реформаторският блок, който в началото искаше да разбие модела КОЙ, да осъществи дълбоки реформи в разните институции и ще секне срастването на власти, опъването на чадъри и сломи корупцията, но накрая миряса с нищо от това.


Народът се съгласи, че е така и аплодира патриотизма и себеотрицанието на Рефблока, въпреки неуспеха да състави кабинет с ГЕРБ, Патриотичния фронт, Волен Сидеров и Ковачки.


zhelyo

Доброто ще спаси..

Избери отговор!
Край