Реформаторският блок търси лидер, който да обяснява, че това не е лидерска формация

Jun 3, 2014     zhelyo     3565
ДОМСЪВЕТ, РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК - Коалицията на Реформаторите обяви търсенето на свой лидер, който свойски да уверява по медиите, че това е единствената нелидерска политическа формация у нас.


Търсенето на кандидат за лидер става чрез сайтове за обяви, като изискванията са лидерът да не се поти под носа, когато дава от ония странни интервюта без особен замисъл и посока при Кеворкян, където ситуацията е в прекомерно близък план.


На лидера ще бъде възложено да обяснява, как Реформаторският блок е носител на новия морал в политиката, да разговаря през ден с Бойко Борисов по телефона за мач и да има имиджа на компромисна фигура, която всички не харесват еднакво.
"Не държа да съм аз, но всички знаем, че е съвсем логично да съм аз" - обяви лидерът на ДБГ Меглена Кунева, която не успя да отиде евродепутат заради преференция на избирателите на РБ към човек, нарекъл я червена кукувица.


Мнозина смятат, че Кунева все пак заслужава лидерски статут, тъй като е поела голяма част от сметките на етажната собственост, но други не са съгласни домоуправител да бъде човек, чиито роднини са се изнесли да живеят в луксозни имоти заедно с Бареков.


zhelyo

КОЙ?

Избери отговор!
Край