Кобилкина покани Рефблока на семинар по нищонеказване с красиви думи

Sep 17, 2014     zhelyo     5225
ЙОНИСФЕРАТА - Популярното сексуално гуру на хиляди български жени, опитващи се да съчетаят прекаленото ядене с любовта, Наталия Кобилкина, покани за гост-лектори почти лидерите на Реформаторския блок.


Според майсторката на използването на красиви думи в празни приказки, звучащи квазипоетично, само от дясната коалиция можели да се мерят с това, говорейки за смелост, нов ред и морал, прозрачност и големи топки, без реално да проявяват нито едно от изброените.


"Аз следила много задълбочено политически платформи. Аз мисли, че Бареков мек членчик, Сидеров очень непонятний пол, Миков, Доган и Борисов антични персонажи, невпечатляющий модерная женщина и Рефблок - болшой поетичний сказчики. Мое йони разплакало се от приказки, празнещи свое съдържание с всяка следваща сричка и фонетичен тласък" - обясни набързо родната политика любимата стожерка на еротичните съвети Кобилкина.
На семинара в края на септември говорителите от Реформаторския блок ще говорят за любовта, която яхва думи, образи, но не и реално съдържание и действия, освен тези, включващи прокарване на чужди тръби на роден терен.


Научил вестта, Бойко Борисов се е свързал с Кобилкина и ѝ е предложил тя да му пипне мускула и той да кара нейната кола през зимата, когато е нормално жените да дават волана на по-добрите шофьори.


zhelyo

 

Каква е вашата преференция в случая?

Избери отговор!
Край