Реформаторският блок: Скоро започваме реформите! Първо с реформа на собствените ни отношения

Aug 31, 2016     zhelyo     4164
НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ - Реформаторският блок излезе с поредна декларация, която разяри поне половината от неговите съставни партии и партийни членове.


Коалицията, участваща вече 2 години в управляващата коалиция, декларира своята готовнос най-после да предприеме и въведе докрай реформата в поне един сектор от държавата, гласи декларацията.


"Но първо трябва да реформираме себе си. Отношенията вътре в Реформаторския блок трябва да бъдат променени и доверието да бъде възстановено" - пише неизвестният автор, публикувал декларацията в един от сайтовете на Рефблока.
Мигновено фракции от коалицията отхвърлиха тезата, че отношенията имат нужда от реформи, а дори по-безочливи представители на политическата амалгама от сервилност и устатост заявиха, че РБ е осъществил всички реформи и e изпълнил изцяло предизборната си програма.


"Вече за КТБ не се говори, защото разрешихме целия пъзел там. Пеевски си отиде. Съдебната реформа вече не е тема. Всички упреци към нас са пропагандни димки и нищо по същество" - отбелязаха реформатори, нямащи търпение да продължат да се целуват по устите със същото статукво, чиято алтернатива все още твърдят, че са.


zhelyo

Ще се вземат ли в ръце героите от РБ?

Избери отговор!
Край