Норвегия - Наш’те (Предварително по минути™)

Oct 13, 2014     zhelyo     6984
Начи, в петък уж уредихме мача, ама си вкарахме автогол и се объркаха нещата, заеби. Днеска мачът сме го уредили пак за 3:0 за нашите, макар че не успяхме за толкова време да уредим по-добри футболисти и шансът да имаме 3 смислени паса подред е доста малък.

'Химни - Норвежкият химн се изпълнява със звуци, които може да са някакъв език, но може и да е просто комбинация от хъркане, сърбане на попара и пеене от първите кръгове на музикално реалити.

'Начало - Провокация от страна на норвежките фенове, след като не отвръщат на провокация на нашенците.
'7 - Емил Гъргоров е забелязан да проси пари в Осло. Веднага щом видял българската делегация, той започнал да куцука и да се прави на контузен.

'12- Данчо Минев припада, след като решава да прочете имената на фланелките на противника и получава мозъчен кръвоизлив от тия странни букви.

'19 - 0:1! Николай Бодуров се обърква при един наш корнер, мислейки, че трябва да изчисти една лека топка. Около 20 секунди не разбира, че голът не е автогол.

'32 - Ивелин Попов отиграва за 5-и пореден път лошо първа топка, след което отсъжда, че никой няма да е доволен, ако направи така още 15 пъти и си поставя за цел до края на мача да сбърка само до още 14 първи топки.

'38 - Георги Миланов осъществява финт без противник срещу себе си, което го вдъхновява пак да опита да измеша 3-ма накуп.
Почивка за малко фейсбук.

'47 - Не, нямаме намерение да споделим нищо за отбора на Норвегия от страх, че няма да нацелим никое име правилно.

'51 - Е, айде от нас да мине - Джошуа Кинг бие отдалече в аут.

'58 - Замалко да ни вкарат гол, но един изстрел на норвежците се удря в купчината кренвирши на Владо Стоянов, който в националния отбор не се раздава много, тъй като е все омазан с горчица.

'67 - 0:2! Владимир Гаджев вкарва, за да видим колко пъти телевизионният коментатор ще го нарече Влади все едно го е виждал гол.
'73 - Въпреки резултата, играем невероятно зле, но за щастие Норвегия има футболните умения на картофено пюре.

'83 - 0:3! Апостол Попов вкарва гол с глава от земя, след като физиката му представлява 91% чело.

'93 - Край! Боби Михайлов показва на тия хора как са танцува, как са мята, как са раздава.

Как ще ги стигнем норвежците?

Избери отговор!
Край