Ето какво Иван Гешев ще прочете довечера по БНТ, обявява решението за България!

Jun 9, 2023     zhelyo     3572
Редакцията на медия №37 в България и №32 в Света получи текста, който довечера Иван Гешев ще сподели с природонаселението по националната телевизия.

Внимание! Съдържа spoiler-и:
Скъпи съграждани, сънародници и неуважаеми лица национални предатели и мафиотска сган,

Обръщам се към вас в труден и напрегнат момент за мен и за цялата българска държава. През последните месеци станахме свидетели на безпрецедентна атака срещу прокуратурата, която има за цел да подкопае правосъдието и да защити интересите на политическия боклук, служещ на шепа олигарси.
Всички знаете, че откакто поех длъжността главен прокурор на Република България през декември 2019 година, аз и моите колеги работим усилено за разкриване и преследване на корупционни схеми, организирана престъпност и злоупотреби с властта и почти върнахме парите от КТБ, честен кръст, но не ме карайте да споменавам името Пеевски. Ние не правим разлика между богат и беден, между високопоставен и обикновен гражданин. Ние следваме закона и доказателствата, като използваме всички законни средства и инструменти, включително трупчета. Понякога едно производство или дело на трупчета е много по-полезно в глобален план, отколкото бърза и справедлива присъда.

Един от най-големите успехи на прокуратурата под моето ръководство е разследването на чекмеджетата, които лицето Борислав Боби Сарафов зад гърба ми върна на лицето Бойко Методиев Борисов. Този акт разкрива срастването между прокуратура и власт, като подчертава безнаказаността на политическо-икономическата система в България. Този модел е базиран на източване на парични средства от бюджета, от депозитите на хиляди граждани и фирми, от европейските фондове, както и на изкупуване на медии, политици, съдии и прокурори, за съжаление.  

Приятелството си беше приятелство и аз, в името на стабилността, се съобразявах с този модел. Но дойде време за сиренето, а то ще излезе на някого солено. Саламурата свърши!

Подложен съм на безскрупулна кампания от клевети, заплахи и опити за компрометиране и дори физическо отстраняване. Някои от тези опити са документирани и предадени на съда, а други тепърва ще излизат, докато задкулисието натиска отчаяно enter в опит да ме спре. Но аз натиснах Alt+F4, за да убия този процес.  

Тероризмът срещу мен и народа ми няма да победи. Нито физически, нито психически, нито в Интернет. Възхищавам се на САЩ, защото те във филмите казват, че с терористи не преговарят. И аз няма да го сторя. Опитват се да ме отстранят от поста ми, да ме заглушат и да изкарат, че съм се сетил внезапно да си върша работата, защото съм бил заплашен от безработица. Но това е така, защото ако остана без работа, аз нямам къща в Барселона, в която да се пенсионирам.
Затова аз демонстративно скъсах оставката си, която беше поискана от мен от политически фактори и техните изпълнители на мокри и джуджешки поръчки, които искат да подменят реформите в съдебната система и да възпроизведат същия модел на зависимости и пунти мари.

По ирония на съдбата искат да ме отстранят, задето съм казал, че искам да изчистя политическия боклук. 99% от народа е съгласен с мен, но представителите и слугите на същия политически боклук са засегнати. Битката изглежда неравна и невъзможна. Срещу мен и народа са Парламент, Министерски съвет, Висшият съдебен съвет, половината президент, определени посолства, въпреки че си слагам ръкавели и вратовръзки в знак на добро намерение. Но аз имам идея как да победим и да спасим България.

Аз, лицето Иван Стоименов Гешев, се провъзгласявам за цар на България. Наместник на Бога на тая избрана от Него земя, проводник на справедливост, човеколюбие и чест. Обръщам се към вас, за да призова всички честни и законолюбящи българи да ме подкрепят в тази битка срещу корупцията и беззаконието. Аз призовавам и всички институции и организации, които държат на демокрацията и правовата държава, да ме подкрепят в тази битка срещу политическия натиск и вмешателството. Аз призовавам всички мои колеги прокурори и следователи да продължават да работят професионално и отговорно за разкриването на престъпленията и защитата на обществения ред.

Аз не призовавам. Аз заповядвам това да се случи. Аз, цар Иван Шишман Втори, цар на българи, ромеи и македонци. 

Благодаря ви за вниманието и Бог да пази Царство България, Северна Македония и Държавата Израел!

 

Съгласни ли сте с решението на цар Иван Шишман Втори?

Избери отговор!
Край