България с контрасанкции, взе Billa-картите на Мъск и Безос и още (СПИСЪК)

Jun 7, 2021     zhelyo     15214
РОДИНАТА НИ - България прие спешно закон, кръстен на адв. Александър Ангелов, за налагането на контрасанкции срещу САЩ.

Целта е да се защити името не само на господата Пеевски и Божков, както и на трудовите хора около тях, но и българските институции да покажат твърда позиция, за да не изглежда нефелно, че са проспали десетилетията на гнусна кочина, в която си знаем, че живеем, но някои с надежда да облажат нещичко, отричат, тяхното мами всегълтащо.

Ето набързо основните точки, по които страната ни нанася контраудар на САЩ с цел да запази достойнство и да не изглежда като някакъв катун с пияно мешере вместо правосъдна система:
1. На лицата Джеф Петрович Безос и Илън Илиянов Мъск се отнемат картите за пазаруване с отстъпка в Billa, Lidl, Metro, Kaufland и бензиностанции Lukoil.

2. Заради съмнения, че настоящ лидер на находящ се в САЩ дом в един от основните неутрални цветове не е довършил гранична стена по проект на Водстрой, се запорират американски активи в България на стойност 73 лева и 15 стотинки.

3. Нейно недотам вече превъзходителство Херо Мустафа вече не може да вика всеки вторник Иван Гешев, ако няма разрешение от Митко с Чорапите дали го пуска.

4. 200-те милиона долара на американо-английския кандидат-собственик на Левски се замразяват като артисали органи в правителствена болница.

5. Джеймс МакКонъли, данъчен служител в Айова, му е забранено да ходи в Ахтопол и околията.
6. Забраняват се плащанията от България към Нетфликс, Амазон и другите сайтове, държавата ни инвестира в още 200 гигабайта сървър за Замунда.

7. Хилари Клинтън няма достъп до нашата територия, за да ходи при любовника си в Дългопол, варненско.

8. САЩ ни дължи 50 милиарда долата обезщетение за това, къде Джон Атанасов им го е измислѝл.

9. Хелоуин вече няма да празнуваме, дори да си сложат мартеници и да прекръстят Ню Йорк на Нови пазар.

10. Делян Пеевски се назначава за посланик на България в САЩ.
Край