България нае армията, полицията и тайните служби на САЩ, за да охранява Парламента

Oct 10, 2013     zhelyo     7459
България се възползва от спрялата държавна администрация на САЩ и нае полицията, армията и тайните служби на доскорошната суперсила, с които ще засили допълнително мерките за сигурност около сградата на Парламента.


Над 2 милиона силови служители от САЩ ще бъдат пратени на площад "Народно събрание", за да гарантират сигурността на излъчените от ненадминатия шегобиец - суверена на България, народни представители.


Предвиждат се 21 пласта живи вериги около зоната за сигурност, която ще бъде разширена, за да се поместят допълнителните сили, като вече отцепената територия ще стига от Трън до Костенец и от Ботевград до Самоков.
Полицаите и военните от САЩ ще останат у нас до края на бюджетните неуредици на правителството, водено от Барак Обама, като не е изключено някои от тях да останат в България за по-дълго.


Така се очаква на един протестиращ у нас вече да се падат по 38 000 въоръжени единици, които да успеят да овладеят ситуацията и Народното събрание най-после да почне работа по важните въпроси.


zhelyo

 

Чувствате ли демокрацията по-сигурна, когато Парламентът е охраняван така?

Избери отговор!
Край