Лудогорец - ЦСКА (Предварително по минути™)

Nov 4, 2016     zhelyo     13085
Българският футбол внезапно ще стане интересен за кратко, преди Лудогорец да убие интригата. Ден за размисъл е, така че се очаква футболът да е разсеян.

'Начало - Агитката на червените е отделена в клетката за гости, обзаведена вече и с 4-метров ров, пълен с крокодили, бетонни стени, залепени със стъклена вата и в готовност са оръдия със сярна киселина.

'4 - Играчите на Лудогорец се разревават, след като погрешно си мислят, че защитата на ЦСКА им се подиграва за гола на Йозил във вторник, а тя просто така си залита нелепо цял сезон.
'11 - Дикторът на стадиона поздравява публиката, след като на трибуните не е отчетен нито един човек с артикули на Арсенал.

'19 - 1:0! Марсежуниньо Джонатан Луис Лукаш парира Жоао Виана Педро Пинто.

'28 - Руй Педро стига за първи път до наказателното поле на Лудогорец и се мята за дузпа с устрема на американец, влизащ в супермаркет на блек фрайдей.

'32 - 2:0! Лудогорец прерязва армейските амбиции да стигнат за втори път наказателното поле на домакините, зашлевявайки нов гол от типа цък-цък.

'37 - Гриша Ганчев изволнява Едуард Йорданеско, който признава, че преди да дойде в ЦСКА е работил в кол-център в Турну Мъгуреле
'44 - След като Ганчев не успява да проведе членоразделен разговор с Люпко Петрови кандисва и взима адаша му Любко Пенев за треньор.

Почивка. Пенев осъзнава, че няма достатъчно време за задълбочена промяна, вика 10 момчета от агитката и хубаво нашамаросват футболистите.

'46 - Моци пръв открива промяната в ЦСКА, след като изненадващо той се оказва потърпевш на гадничко ритане в ахилеса.

'53 - Червените са изцяло преобразени, сякаш чак сега са разбрали, че хелоуин е свършил и трябва да махнат костюмите от кашкавал.

'60 - 2:1! Данчо Минев е завъртян на фльонга от лявото крило, мислещо се за ляв бек - Антон Недялков, който пробива, центрира и така нататък.
'69 - 2:2! Напрежението от тази седмица в редицата на Лудогорските защитници е голямо и Паломино си вкарва автогол от дистанция.

'75 - Най-после идваме към интересните моменти на футбола, в който започват да се разменят жълти картони като херпес на първото зелено училище на гимназисти веднага след приема в 8 клас.

'83 - Играчи на Лудогорец наобикалят съдията и Светослав Дяков му прави Илян Стоянов - Коловати в гушата, но го няма Сашо Диков да го повтори 18 пъти.

'91 - В последните минути мачът не е двуостър, а двутъп.

Край. Няма 2:3, защото никой от ЦСКА няма проницателния поглед върху играта на Йозил. Няма и 3:2, защото според Домусчиев това не е ЦСКА и не му се пее "хейчуйцесека".

Ще излезе ли едното на нулата, дето два пъти беше прогнозирано за Лудогорец срещу Арсенал, след като сега прогнозата е друга?

Избери отговор!
Край