Без корупция: Дадоха на Моци да добива шистов газ, разрешиха му да минава на червено

Mar 5, 2015     zhelyo     6671
ТРИБУНА МОЦИ - Защитникът на Лудогорец Козмин Моци получи лиценз да проучва и добива шистов газ на територията на цяла България. Това стана, след като на легендарния футболист бе помилван от БФС за показани средни пръсти, върлуване, ритане, хвърляне на пили, чукове и триони, след като бе изгонен непатриотично в мача срещу Литекс в Ловеч.


Румънецът е получил концесионна сделка за всички времена, разрешителни и държавни субсидии за дейността си, като извънредното в случая е, че не му се е наложило да подкупва политици, комисии, агенции, нито да даде дори стотинка под масата, за да получи обществени поръчки.


На Моци бе позволено още да минава на червено и да не отработва извънредните почивни дни в събота, докато Българската държава му обеща ако стане граждански активист, да не му плаща Сорос или някое посолство, а средствата да идват директно от НАП.
Както е известно, когато Козмин Моци не си плати телефона, му пращат съдия-поощрител да му даде пари, за да си го плати, а също така бе питан дали му е достатъчно да изтегли 16 млрд. външен дълг, за да си плати глобата от 20 лева, след като бе уличен в източването на КТБ.


Очаква се знаменитият футболист на Лудогорец да получи концесия в няколко природни парка, където да построи магистрали, лифтове и оранжеви вериги за вестници, цигари и хазарт, като за всичко това ще получи едва седем оргена Стара планина.


zhelyo

Какво прави Моци толкова недостъпен?

Избери отговор!
Край