Търг за емблемата на ЦСКА (Предварително по минути™)

May 30, 2017     zhelyo     9296
Съвсем в реда на всички неща досега, търгът за активите на фалиралото дружество ЦСКА, състоящи се от емблема, половин автобус, килограм сирене, 17 джапанки, 11 от които леви, и четиридесет метра автентичност, ще се проведе днес в Кърджали. Така южният град се присъединява към Ловеч, Етрополе, Обеля и Разград по пътя към възкресението на ЦСКА.10:17 - Процедурата по брониране на синдик Дора Милева започва, като за да се избегне оказване на натиск тя ще бъде облечена с кевларени одежди и придвижвана из Кърджали с брониран папамобил.

10:48 - В Търговския регистър излизат регистрациите на 7 фирми, регистрирани от шурей на тъста на адвоката на личната чистачка на Кирил Домусчиев, които фирми моментално подават документи първо да участват в търга, а после да не участват в търга, но най-вече да има тръпка и новини, които да пише и после да ги опровергава Спортал.
11:07 - Кърджали е почервенял от фенове на ЦСКА от цялата страна. Повечето се гледат подозрително, защото не са сигурни дали Гриша Ганчев е г-н Ганчев или друго. 

11:59 - По системите за учебен сигнал за национална тревога жителите на Кърджали са призовани да се приберат по домовете си и да не излизат днес.

12:23 - Писмо от УЕФА дава зелена светлина на който спечели търга да играе в евротурнирите, но само при условие, че мачовете се провеждат в хола на синдик Милева.

12:45 - Активите на фалиралото дружество са събрани в няколко брезентови торби тип "илиенско burberry", но най-важното, емблемата е в тартан.

13:00 - Начало на вкарването на офертите, Дора Милева дава начален сигнал и си сипва.
13:05 - Полиция охранява всеки сантиметър от подаването на офертите, над 3000 полицаи са ангажирани да вардят Кърджали, отряд кобра и самият Кобра пазят реда от лошо и смут.

13:07 - Гриша Ганчев влиза да подава офертата си, водейки си свой собствен синдик: Дора-Милева.

13:10 - "Айде, айде, отварай я тъз оферта и ни ми съ праи на професионалиска, а го приключвай тоз цирк!"

13:11 - Дора Милева сипва на Гриша Ганчев и Дора-Милева, след като се разбират, че трябва да изчакат да мине часът за подаване на оферти.

13:17 - Изненадващо с парашут от небето пада огромен кашон насред локацията за водене на търга. Разопаковат го и отвътре изскача делегацията, представляваща клуба ЦСКА, ситуиран в 4-та дивизия. Директорът Газдов този път е и с дъждобран. Отрича всякаква обвързаност с Домусчиев и дори предлага да го набере по телефона, за да отрече и той.
13:23 - Феновете отвън разбират за диверсията и искат да влязат вътре, за да се уверят, че всички са си сипали и подават оферти.

13:27 - Вече всички са си сипали, подават се оферти.

13:35 - Сипва се за втори, а за някои и до 5-и път. Офертите стават по-интимни.

13:40 - Кирил Домусчиев не издържа и идва собственоръчно, но все така твърди, че няма нищо общо с офертите - идвал за сипването.

13:48 - Домусчиев пуши на прозореца, отдолу го питат защо подава оферти с подставени лица. Домусчиев: "Къде видяхте оферти бе, олигофрени?". Появява се Гриша Ганчев, откраднал плика на Газдов: "Ами тъз оферта?"
13:50 - Двете Дори Милеви, плюс още една с цифри накрая, пръкнала се паралелно, призовават напрежението да спре и двамата да се приберат от прозореца, за да им се сипе.

14:00 - Срокът за подаване на оферти е свършил, всички си сипват за финал. След това си лягат да си починат от офериране.

14:01 - Спас Русев удря греда и не успява да се впише и в тая ситуация.


 

Кой ще спечели търга?

Избери отговор!
Край