Челси - Ливърпул (Предварително по минути™)

Sep 18, 2020     zhelyo     3930
Челситата изкупиха звезди, сякаш играят Football Manager с чийт за пари, а Ливърпул играят, сякаш са се пуснали на FIFA в мач срещу дядо си, който никога не е играл компютърна игра. Да видим как ще я ритат самата топка:

Начало. Лампард изглежда като "младеж" от политически клуб за консерватори, симпатизиращ негласно на ГЕРБ, докато Юрген Клоп изглежда като побеснял от мерките за коронавирус и държавна подкрепа към бизнеса му собственик на дюкянче за лимецов сладолед с малко повече принос към икономиката. 

'8 - Фабиньо и Джорджиньо Уайналдум правят преса на Жоржиньо, а Фирмино и Минамино си отдъхват, че един допълнителен ермалък щеше и тях да вкара в тая нефелна шега.
'19 - Мачът е прекъснат от протест на родителите и роднините на едно от момчетата, подаващи топките, стоящо до терена без никой в близост до него на 25 метра, но с маска.

'30 - 1:0! Вирджил Вандайк трябва да се провери за Вернерически болести след такова лесно вкарване.

'41 - 2:0! Кай Хаверц си печели прозвището Немското Кайо Караджинов и резонно се разписва.

Почивка. Клоп вика на играчите, че ако обърнат мача, ще ги води на дискотека с общо наргиле в България, че там били луднали от правила за ковид деветнайсето.

'52 - 2:1! Салах бърже вкарва, не само за да покаже, че Ливърпул си е Ливърпул, но и да могат онези ехидници с египтянина във фентъзито да не спрат да вирят ност.
'63 - Оказва се, че VAR не може да засече Садио Мане, също както първите камери за телефони с функцията да снимат автоматично, ако засекат усмихнато лице на човек, който е с по-европеидни черти.

'74 - 2:2! Кепа изтърва върнат назад пас като Ники Михайлов срещу Вердер, с което се и успокоява - след 10 години ще е капитан на Челси и ще го викат в националния отбор.

'85 - Лофтус-Чийк и Хъдсън-Одоа сами си изглеждат като футболни срещи от предварителните кръгове на Лига Европа.

Край. Ако zhelyo вземе да победи във фентъзито, коментарът от 63 минута ще му коства петдесет хиляди еврона.
 

2:2 ли ще е наистина?

Избери отговор!
Край