ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

Dec 6, 2018     zhelyo     4675
Върти го, сучи го, интересните мачове в родното първенство са около 4 и предстои един от тях. На стадион "Българска армия" ЦСКА ще се опита да победи Лудогорец или поне да се свири дузпа срещу разградци.

Начало. Червените почват от центъра, което е най-близкото до вратата на противника ритане на топка, което съдията ще им свири.

'11 - Ел Маестро се появява чак сега на скамейката, за да затвърди имиджа си на човек, който или е гениален чудак, който ще направи нещо велико, или е някакъв случаен заплес, който някак си е станал треньор.
'20 - Домусчиев подарява къщичка за птиченца на журналисти, фаворизиращи ЦСКА, за да ги накара да пишат тире.

'33 - Съдията се чувства толкова послушен, че иска да не пише писмо, а да се обади на Дядо Коледа с видео по месинджъра.

'42 - Жаньо Бикел и Светльо Дяков се гледат и се чудят: "Огледало ли виждам?"

Почивка. Влади Горанов получава 13-а заплата от роднини, за да публикува данни от турникетите, че в сектора за гости има 50 000 души.

'55 - Феновете на Лудогорец си пълнят фолксваген шаран с кренвирши.
'67 - Стойчо Стоилов пише феноменален статус във Фейсбук, в който звучи като всеки трети фен на футболната игра, който специално си е измил ръцете то чипса, за да се изкаже по Интернета.

'78 - Дузпа! Съдията блъфира, като се надява Мауридес да я копне небрежно в средата на вратата и да изпусне, а пък броячът на дузпи да се рестартира.

'83 - Футболистите на Лудогорец са награбили съдията, Караманджуков му обискира жабката на колата.

'88 - Споровете продължават, съдията е привикан на разпит в ДАНС.

Край. Дузпата не се бие, съдията свири край, за да не се обяснява повече.

Кой ще е моралният победител?

Избери отговор!
Край