Община Пловдив пренасочва 50-те млн. за стадионите на Ботев и Локо в подкрепа на Челси

Mar 10, 2022     zhelyo     6570
МАРИЦА - ТЕМЗА - Община Пловдив реши да прояви човечност и да не тегли заем от 50 милиона лева, за да се достроят стадионите на местните Ботев и Локомотив.

"При тази динамична инфлация тея пари няма да стигнат също. Днес един чувал с пясък ще струва колкото 1/10 чувал с пясък другата седмица. Е, можеше да дадем тези пари и на български хора, огледали се в 40-те лева за украинските бежанци с лексусите. Но ще стигнат едва за 1 250 000 българи и няма да има за всички" - обясниха управниците на Пловдив.

Те смятат, че тези пари обаче могат да са от първа помощ на футболен клуб Челси (Лондон), който се оказа потърпевш от санкциите срещу Роман Абрамович.
"Ботев си има несанкциониран руснак да се грижи. Крушарски ще влезе в положение, той дава ракети срещу градушка да свалят турски байрактари от небето. Но Челси не могат да продават билети, артикули, блокирани са. На първо място тези 50 милиона ще им помогнат да довършат сезона" - обявиха общинарите.

По този начин се показа, че по-човечен народ от българския няма и е готов да даде залъка от втория си гребен канал, за да угоди другиго.

За какво да се харчат народните пари?

Избери отговор!
Край