Ливърпул - Лудогорец (Предварително по минути™)

Sep 16, 2014     zhelyo     8136
Днес сме писменото VOYO и ви даваме довечершния мач по минути™ в аванс. Само не може да опишем виковете на Алекси Сокачев при гол за кой да е от отборите, но няма как да не ги чуете.

'Начало - Мачът почва с едноминутни аплодисменти от домакините за свършеното в Разград.

'3 - Рахим Стърлинг изглежда много надъхан, понеже е прочел информация в пресата за интерес от Лудогорец към него за резерва на Шоко.
'8 - Става ясна информация, че ултрас на Лудогорец е арестуван, след като се е опитал да внесе кренвирши в гащите си.

'18 - Няколко по-остри атаки на домакините в първите минути на мача посяват съмнения, че Господ е от Разград.

'23 - Марио Балотели научава за Студентски град от някои от футболистите на Лудогорец и излиза от игрището, купува си билет за София и идва тук, за да направи мегаоргия в един от блоковете на УНСС.

'30 - 1:0! Стивън Джерард вкарва с далечен удар, след като се оказва, че новият вратар на Лудогорец Борян всъщност се казва така, защото е поп-фолк изпълнител, обикалящ механи по Лудогорието.

'31 - Алекси Сокачев компенсира изригването си за гола на любимия Ливърпул с патриотична радост с еквивалентни децибели при първия спечелен от Жмуньо Кайсара тъч.
'45 - Почивка. В студиото словосъчетанието "като равен с равен" ще бъде използвано 12 милиона пъти.

'Второст - Георги Дерменджиев е припомнил на Лудогорец да играе "своята си игра" и наистина - футболистите в зелено продължават да се опитват футбол и не са се пренасочили към прескочи кобила, морски шах или Diablo II.

'53 - Светослав Дяков и Джо Алън откриват, че са морални близнаци, след като едновременно взаимно си влизат като за пурпурен картон.

'59 - Отсъдена е дузпа за Ливърпул! Марио Балотели се връща на терена, за да получи допълнителна информация, след като не е открил Студентски град в списък с градовете в България, но бива спънат от Козмин Моци, който ще пази дузпата.

'60 - 2:0! Джерард вкарва, а съдба отново се оказва, че няма, след като коментаторите отново са поставили условие съдба да има, само ако дузпата бъде пропусната.
'69 - 5:0! Докато целият отбор на Лудогорец е ангажиран да сезира НАТО за противобългарски действия, Ливърпул вкарват още 3 гола.

'78 - Въпреки че губи резултата, феновете на Лудогорец на стадиона изглежда нарастват. Пеенето на YNWA е отложено за след изяждането на кренвиршите, които са завъртели главите на най-закоравелите симпатизанти на "червените".

'89 - 5:5! Какъв паметен момент за световния футбол! Ливърпул прави шпалир и позволява на гостите да изравнят, след като всички се обединяват около тезата, че Шампионската лига не е за съревнование и битки, а за да обедини хората и да обедини Европа!

Край! 

За кого сте?

Избери отговор!
Край