ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

Nov 21, 2014     zhelyo     8590
Двубоят на върха в агрупата е труден за прогнозиране, но не и за уреждане. Ето как Не!Засада уреди да бъде реализиран футболът.


'Начало - Публиката на ЦСКА отново е оставена на трибуните, където загрява в очакване да се включи в мача при негативен резултат.

'0 - Николай Йорданов свири начало, освиркан е превантивно, а Стойчо Младенов пита четвъртия съдия докога ще се свири така тенденциозно.
'2 - Тончи Кукоч е наказан за мача, но за сметка на това пуска дрон с кренвирши да кръжи по зоната на левия бек, за да спира ефективно противника.

'10 - Маркиньос успява да произведе извеждащ пас към Буш, опитвайки се да спре топката. Румънецът е изненадан от събитията и леко му прилошава.

'13 - 0:1! Лудогорец впряга цитирания от Стойчо Младенов десеторно по-голям свой бюджет, като разпилява пари пред защитата на ЦСКА, която не е виждала пари в брой от месец август и се разсейва, допускайки Марселиньо до гол.

'16 - Николай Йорданов дава едновременно фал за ЦСКА и Лудогорец, за да демонстрира липса на пристрастия. На терена се вкарват две топки, за да бъде възможно изпълнението на паралелните нарушения.

'25 - Отменен гол на ЦСКА поради несъществуваща засада. Съдийската тройка внезапно се чувства така: 


'27 - 1:1! След бурни освирквания и заплахи Николай Йорданов да стане с една глава по-нисък, той присъжда гола и връща кренвиршите.

'31 - Стойчо Младенов припада, след като ултрасите на Лудогорец го замерят с горчица.

'Почивка - Кирил Домусчиев отправя оферта към феновете на ЦСКА да подкрепят през второто полувреме неговия тим:

'47 - 2:1! Николай Йорданов не преценява, че 32 метра е прекалено близо до вратата на Лудогорец и дава фал, после Антон Карачанаков и така.

'48 - 2:2! Футболистите на ЦСКА са прекалено радостни, докато Лудогорци са екипирани със stealth технология заради големия си бюджет и много бързо и незабележимо връщат гола.

'51 - Скандал на трибуните сред фенове на "червените" след като настава спор дали все пак Лудогорец ще е добър отбор, ако не е подпиран у нас. По-сериозни драми се разминават, след като феновете се сещат, че Кубрат Пулев е от ЦСКА и това ги обединява.

'59 - Трибуна Моци изпада в екстаз, след като успява да улови катерица и си я завърта на чеверме в парка.

'64 - Тони Силва се опитва да измеша Върджил Мисиджан, двамата се отнасят към единоборството с такава острота, че се отваря дупка към паралелна вселена като в Interstellar, само че вместо нови планети в паралелната вселена Боби Михайлов си е присадил душа и футболът у нас върви.
'70 - Смущения от отворената дупка превръщат мача в нещо между футболното първенство с анимационните животни, дето вървеше по БНТ като бяхме малки, детската Евровизия и мач от FIFA 2002 WORLD CUP, където топката беше комета.

'73 - Внезапно Николай Йорданов се оказва вогон, държащ много да прочете поезията си на Ангел Петричев, двамата започват да се гонят междугалактически.

'78 - Антон Карачанаков фалцира остро една топка, която с въртенето си действа така на гравитационните сили и чупи обратно времевия-пространствен континуум на мястото си, което не спасява Жуниор Кайсара от това да загуби веждата си в затворилата се черна дупка край тъча пред сектор В.

'83 - Заради пътуването във времето всички футболисти са си на същата възраст, докато публиката е на 112 години, помъдряла, побеляла и изобщо неможеща да яде кренвирши заради изпопадали зъби, което елиминира напрежението в последните минути на мача.

'91 - 3:2/2:2?????? ЦСКА отбелязва гол, но съдията го няма, за да го зачете и отмени. Шрьодингер се намесва и казва, че докато не е ясно становището на Домусчиев, който не е на мача, едновременно това е и гол, и не гол, а мачът е 1/Х.
Край.

Как ще се отрази тоя мач на битката за титлата?

Избери отговор!
Край