Базел - ЦСКА (Предварително по минути™)

Oct 1, 2020     zhelyo     4527
Само около 8 хиляди предварителни кръга и ЦСКА вече чука на вратата на груповата фаза на Европейската лига, така както Али Соу чука на вратата на Божинови, че си е забравил един чорап. Ето какво още:

Начало. На стадион Свети Яков са се писали 7000 нашенци за журналисти от Не!Новините, за да влязат с акредитация.

'9 - Юнус Санкаре и Амос Юга правят преса на Валентин Щокер, като гледката веднага е брандирана от бисквити Oreo.
'20 - 1:0! Многоходова комбинация между Рики, Ван и Волф завършва с винкел.

'31 - Джим Кери си слага зелената маска и полудява по крилото като кучето Майло, но Али Соу пропуща да отбележи, с което официално се изчерпва и запасът му от реакции за пропуск и трябва да почне да се повтаря.

'42 - От толко много Базел, Базел, Базел човек няма как да не се запита какво ли прави Базил Де Карвальо, дето Мболи му заши топката в темето. То било Ларсен Туре този с топката от упор, а Базил беше нарекъл Лудогорец шит тийм от Разград, чувствайки се премиерски.

Почивка. Стамен Белчев казва на играчите да си играят тяхната си игра, да се отпуснат и да забравят за негативния резултат, айде, айде, айде, пляскане с ръце, пляскане с ръце.

'53 -  Брадли Мазику стреля топовно в гредата и от вибрациите ѝ зазвучава Wrecking ball, ама не на тая тамошната Сузанита, ами кавърът на Рон Джеръми.
'64 - В телевизионното студио възниква спор дали Фабиан е Фрей или Фрай. Допитват се до кмета на Кондофрей, който казва, че такъв човек къща за гости там не е зидал.

'75 - Прекъсват излъчването на мача, за да кажат извънреден брифинг за коронавируса, че нищо извънредно няма.

'86 - 1:1! Енрике Рафаел пронизва швейцарския дефанс като логиката на Цвета Караянчева коя да е опозиционна мисъл.

Край на редовното време. Съдията Кружляк сигнализира край, но се засвирва някаква весела мелодийка и се оказва Тик Ток хит.

Продължение едно. Двата отбора не предприемат нищо рисково, спазват социално дистанциране, след всяко докосване на топката се дезинфектират. Носят шлем. Не се движат, за да не повишат температурата си. Поемат цинк, витамин Це, чесън. Избягват контакти с възрастни хора, кихат в сгъвката на лакътя. Стоят си вкъщи.
Продължение две. Напрежението се покачва и ескалира до 4-минутна размяна на тъчове в центъра.

Дузпи. Бусато и Али Соу си осигуряват поне 3 дни никой в родния Интернет да не им се подиграва и се класират в групите.

Ще гледаме ли мачове от глупавата фаза?

Избери отговор!
Край