Арсенал - Тотнъм (Предварително по минути™)

Aug 30, 2019     zhelyo     3943
Този уикенд имаме не едно, а цели две столични дербита от двата края на Европа. В Лондон се срещат футболните формации на Арсенал и Тотнъм в мач, който експерти определят като "един от мачовете тази година". Да проследим.

Начало. Половин Лондон е парализиран заради спряно движение, феновете правят шествия и изпотрошават витрини, магазини, обръщат кофи, ангажирани са 30 000 полицаи. 

'11 - 0:1! Хюн Мин Сон вкарва, възползвайки се от това, че Гендузи и Давид Луиз са си сплели косите и са като сиамски близнаци.
'23 - Очевидно Тотнъм върви добре и Даниел Леви продава цялата резервна скамейка барабар с един помощник треньор за 17 милиона паунда.

'35 - 1:1! Лаказет вкарва на своя сънародник Лорис, след като го вкарва в замисъл относно въпроса дали след месец, като стане Брекзит, няма да ги изгонят.

'44 - Борис Джонсън в пристъп на типична адекватност влиза на терена и на високоговорител обявява, че правителството ще помогне на Норич да си освежи стадиона.

Почивка. Емери и Почетино пускат тактическия анализ от студиото на Диема, че да изпият по едно малко.

'52 - Сократис и Хари Кейн се сбиват, при повторение на ВАР съдията отсъжда победа за гръка по точки и го гони пръв, а Кейн - втори.
'60 - 2:1! Ло Челси прави дербито още по-лондонско и шушва някакъв си гол.

'71 - Пускат ВАР на стадиона. Не щото има спор, а щото Сисоко зашива горната греда от 35 метра с красив шут и да се гледа на слоу моушан е разкош.

'88 - 2:2! Обамиянг дава на шпорите от собственото им лекарство - късен гол.

Край. Късен over 3.5, Венци Стефанов е тагнат във Facebook.

Колко корнера да заложим в мача?

Избери отговор!
Край