Футболистите на Левски под карантина със съмнения за синдрома на Туре

Mar 10, 2014     zhelyo     5844
Проблемите в състава на Левски продължават да се роят в навечерието на мача с Ботев за Купата на България в сряда и предстоящото второ Вечно дерби за седмица през следващия уикенд.


След множеството наказани и контузени, идните тежки мачове може да пропусне целият мъжки отбор на "сините" и да се наложи тимът да бъде представян от юноши, след като всички футболисти бяха поставени под карантина заради съмнения от епидемия на синдрома на Туре.


От клуба обявиха, че са поставили под 24-часово наблюдение играчите, като тези, развиващи прическа, наподобяваща телена четка за буркани и лепенка на носа, биват третирани с антибиотици и радиация.
Футболистите на Левски, страдащи от синдорма на Туре ще бъдат третирани по експерименталния метод на Мболи - с удар по темето, който дори да не помагал, носел удоволствие.


Междувременно в лагера на ЦСКА проведоха превантивно лечение от галчевит, като бавно и отчетливо обясниха на футболистите, че жълтите картони не са покемони и не бива да имаш повече от един.


zhelyo


 

Страдате ли от галчевит?

Избери отговор!
Край