Лаптопите Правец удрят Apple в земята, духът на Тодор Живков става рекламно лице

Oct 16, 2013     zhelyo     16341
Анонсираните вчера на pravetz.bg нови лаптопи, носещи легендарния компютърен бранд от миналото, ще борят конкуренцията на MacBook от Apple, използвайки духа на Тодор Живков за рекламно лице.


Както е известно, американската марка разчита на покойния Стийв Джобс, за да реализира продажби и да поддържа имиджа на скъпа компания за електроника. Именно на това разчита и инвеститорът, стоящ зад новите лаптопи "Правец 64-М".


"Сега всеки ден, всеки час има мат'риал... за чатерска дейност" - ще бъде един от слоганите, изричани от холограма на Тато.
Със серия от речи и изказвания духът на бившия социалистически лидер, роден в гр. Правец, ще представя на широката общественост новия лаптоп, а се очаква при работа с компютъра да изскача услужлив агент от ДС, който да подсказва какво е редно и възможно да се прави, подобно на кламера от Microsoft.


Засега единствената яснота около възможностите на лаптопа са, че ще има Правец OS, Skype и няколко различни класове ядра, наред с екран, правен във Велико Търново.


zhelyo
 

Бихте ли си взели азиатска техника с правешки бранд?

Избери отговор!
Край